Restaurant Gorinchem

Wandelend door de rustieke Lingehaven nabij het stadscentrum van Gorinchem is ontspannen. De schepen, de kade, de mooie oude huizen aan beide kanten van het water; het is een genot om in deze buurt rond te lopen. Je zult ook snel opmerken dat een van die mooie gevels toegang geeft tot Le Bon ‘Apart, het sfeervolle restaurant van Gorinchem. Loop gerust binnen voor een lunch of diner, of gewoon om een borrel te komen drinken aan de stijlvolle marmeren bar.

Dineren bij Le Bon ‘Apart is niet alleen een heerlijke maaltijd nuttigen, het is een ervaring. Onze stijlvol ingerichte Brasserie, aansluitend aan het hotel, is toegewijd aan de moderne dining experience. Waar voorheen de traditionele voor-, hoofd- en nagerechten op de menu kaart stonden, heeft Brasserie Le Bon ‘Apart gekozen voor verschillende kleinere gerechten. Dit geeft meer flexibiliteit voor lunch of diner, en je kunt verschillende smaken combineren. Ook kun je op deze manier beter afstemmen op een grote honger of een lichtere lunch.

Als je binnenloopt in de brasserie voel je je meteen thuis in de ontspannen sfeer met rustige kleuren en gezellige zithoeken. Kies een plekje aan het raam met uitzicht op de haven, of in een rustig hoekje van het restaurant om tot rust te komen.

 

Het menu

De chef kok van Le Bon ‘Apart staat altijd klaar met de heerlijkste gerechten. Of je van vis houdt of een echte vlees liefhebber bent, bij onze brasserie kun je de juiste keuzes vinden. De zalm, gemarineerd met gin en kruiden, wordt geserveerd met komkommer en kappertjes. De Tonijn Tartaar met sushi rijst en avocado is een echte aanrader. Of wat dacht je van dungesneden Runderhaas met Parmezaanse kaas en olijven? Kabeljauw, Lam of Eend, combineer gerechten met Bloemkool of Buratta; bij Le Bon ‘Apart staan keizerlijke gerechten op je te wachten. Ook maken we zelf vanille-ijs voor een heerlijke Dame Blanche, of probeer de Fragipane met rabarber en aardbeien.

Uitbuiken met een kop verse koffie en een kaastrolley is natuurlijk ook heerlijk nagenieten, voordat je ‘s avonds weer naar huis wandelt. Of naar je kamer in het hotel boven het restaurant.

Kortom, kom snel langs en laat je verrassen in keizerlijk sfeer.