Voorgerechten April 2018

Half dozijn oesters

sjalot vinaigrette | ook verkrijgbaar per stuk 3.25

€ 16.50

Brandade van witvis

rivierkreeftstaartjes

€ 13.50

Zalm

Kroketje van Hollandse garnalen | saffraan mayonaise

€ 14.50

Vistaartje

gamba`s | guacamole

€ 14.50

Gegrilde runderlende

olijven | bonbon kalfspaté

€ 14.50

Rundercarpaccio

Pijnboompitten | rucola | truffel mayonaise

€ 14.50

Soepen

Tomaten soep

pomodorie | pesto

€ 6.50

Hoofdgerechten

Meervalfilet

bieten quinoa | warme ravigote

€ 21.50

Zeebaarsfilet

sinaasappel beurre blanc | lente ui

€ 23.50

Coq au Vin 2.0

rode wijn saus | spek | wortel | ui | champignon

€ 22.50

Kalfs entrecote

choron saus

€ 24.50

Steak tartaar

klassiek | frisse salade (150 gr / 200 gr)

€ 21.50 / 25.50

Tournedos

Madeira saus | gebakken eendenlever +6.50

€ 27.50

Asperge risottto

Fritôte groene asperge | oude kaas

€ 19.50

Nagerechten

Poire belle Hélène

Bourbon vanille ijs

€ 8.50

Rabarber taart

witte chocomousse | frambozen coulis

€ 9,50

Chocolade peper dessert

mango ijs

€ 9.50

Tartatin van appel

appel | Zeeuws babbelaarijs

€ 9.50

Kaas

lokale en internationale kazen

€ 13.50

Menu Gourmand* Nederland April 2018

*De menu Gourmand gerechten zijn ook a la carte te bestellen

3-gangen

€ 35.00

Voorgerechten Gourmand Menu

Gebakken asperges

met gerookte paling en stroop.

€ nvt

Onthutste pot

met Veluwse eendenborst, truffelmayonaise en gepofte kaas.

€ nvt

Bloemkool parade

met piccalilly en een geitenkaas kroketje.

€ nvt

Hoofdgerechten Gourmand Menu

Makreelfilet

met wortel appel gort en waterkers saus.

€ nvt

Vijf schaft

met " zoervleisj" en een kalfsbitterbal.

€ nvt

Palet LBA

met diverse voorjaarsgroeten bereid op meerdere wijze.

€ nvt

Nagerechten Menu Gourmand

Kaas

uit de regio

€ +3.50

Vanille hangop

met gekarameliseerde appel en stroopwafel ijs.

€ nvt.