Voorgerechten Juni 2018

Half dozijn oesters

sjalot vinaigrette | ook verkrijgbaar per stuk 3.25

€ 16.50

Visserspalet

schaal- schelpdieren | diverse soorten vis

€ 14.50

Rundercarpaccio

Pijnboompitten | rucola | truffel mayonaise

€ 14.50

Vitello tonato

gepofte tomaat | pijnboompitten | musclun sla

€ 13.50

Tomatensoep

pomodorie | pesto

€ 6.50

Bouillabaise

rouille | croutons | (klein) / (groot)

€ 9.50 / 17.50

Hoofdgerechten

Vangst van de dag

Schmidt Zeevis | seizoensgroenten

€ dagprijs

Doradefilet

reductie van knolselderij

€ 22.50

Kalfs entrecote

saus van rode biet en wijn

€ 23.50

Steak tartaar

klassiek | frisse salade (150 gr / 200 gr)

€ 21.50 / 25.50

Tournedos

rode wijn saus | gebakken eendenlever +7.50

€ 28.50

Palet Le Bon Apart

diverse groente bereidingen van het seizoen

€ 19.50

Asperge risottto

Fritôte groene asperge | oude kaas

€ 19.50

Nagerechten

Dame Blanche

vanille ijs | chocolade saus

€ 8.50

Limocello mousse

amarena kersen sorbet

€ 9,50

Tartatin van appel

appel | Zeeuws babbelaarijs

€ 9.50

Parade rood fruit

aardbeien sorbet

€ 9.50

Kaas

van Fromagerie Guillame

€ 13.50

Menu Gourmand* Mediterraans juni 2018

*De menu Gourmand gerechten zijn ook a la carte te bestellen

3-gangen

€ 35.00

Voorgerechten Gourmand Menu

Crostini met gebakken champignon

serranoham, tijm en rozemarijn.

€ nvt

Burata

met zomerse tomaten salade, aceto balsamico, pijnboompitten en basilicum.

€ nvt

Hoofdgerechten Gourmand Menu

Kabeljauwfilet

met olijven tapenade en aardappeltortilla

€ nvt

Siciliaanse kip

met romige citroensaus.

€ nvt

Truffel risoto

met Parmezaanse kaas en een fritôte van bosui.

€ nvt

Nagerechten Menu Gourmand

Kaas

uit de regio

€ +3.50

Gourmand dessert.

€ nvt.