Voorgerechten

Half dozijn oesters

sjalot vinaigrette | ook verkrijgbaar per stuk 3.25

€ 16.50

Schapenkaas

paprika | aubergine | pijnboompitten

€ 12.50

Forel rillets

rode grapefruit | rivierkreeftstaartjes

€ 13.50

Rundercarpaccio

Pijnboompitten | rucola | truffel mayonaise

€ 14.50

Kalfs pastrami

champignons | toast | kaas

€ 14.50

Tomatensoep

pomodorie | pesto

€ 6.50

Courgettesoep

Thaise curry | Hollandse garnaal

€ 6.50

Hoofdgerechten

Zeebaars

Polenta | tomaat | courgette

€ 22.50

Veluwshoen

calvados | pruimen

€ 22.50

Kalf ribeye

beurre café de Paris

€ 23.50

Tournedos

rode wijn saus | gebakken eendenlever +7.50

€ 28.50

Palet Le Bon Apart

diverse groente bereidingen van het seizoen

€ 19.50

Nagerechten

Chocolade dessert

mango sorbet

€ 9.50

Ameretti bavaroise

champagne sorbet | witte chocolade

€ 9,50

Vlaflip 2.0

boerenyoghurt | vanille | aardbeiencoulis

€ 9.50

Kaas

van Fromagerie Guillame

€ 13.50

Menu Gourmand

*De menu Gourmand gerechten zijn ook a la carte te bestellen

3-gangen

€ 35.00

Voorgerechten Gourmand Menu

Makreel

appel | selderij | kerrie

€ nvt

Hollandse geitenkaas

phyllodeeg | biet | hazelnoot

€ nvt

Rauwe ham

truffel | pompoen | sjalot | akkerpaddestoel

€ nvt

Hoofdgerechten Gourmand Menu

Champignon risotto

oesterzwam | oude kaas

€ nvt

Zalmfilet

aardappel mouseline | witte wijn saus

€ nvt

Tamme eendenborst

vijgen saus

€ nvt

Nagerechten Menu Gourmand

Kaas

uit de regio

€ +3.50

Hangop

wortel | gember | sinaasappel

€ nvt.