Nieuwsoverzicht Brasserie:

Openingstijden vanaf 1 april 2019:

Maandag: gesloten
Dinsdag /m vrijdag vanaf 12:00 - sluit (Lunch + Diner)
Zaterdag vanaf 17:00 (Diner)
Zondag gesloten

 
 

Welkom bij Brasserie Le Bon 'Apart

Aan de mooie Gorcumse Lingehaven ligt onze sfeervolle Brasserie Le Bon ‘Apart. 
Het ruime pand, dat van oudsher al bekendheid genoot als hotel en restaurant hebben wij verbouwd en aangepast aan de wensen van deze tijd. Nu verwelkomen wij hier graag onze gasten. 
De sfeer is ontspannen en gastvrij. 

U bent van harte welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak. Ook voor een kleine of een wat uitgebreidere lunch kunt u bij ons prima terecht en we verwelkomen u graag voor een ontspannen diner.

Onze keuken is Frans met hier en daar wat internationale invloeden. 
We werken met eerlijke, dagverse ingredienten waarbij we de seizoenen volgen en bij voorkeur kiezen voor streekproducten.

In de zomer kunt u genieten op ons mooie terras dat uniek gelegen is aan de Lingehaven.
Wilt u ook bij ons de nacht doorbrengen? Ook dat kan. We beschikken over een aantal comfortabele kamers en we serveren een heerlijk ontbijt.

Onze keuken

Voor onze keukenbrigade is het elke dag weer een feestje om de fijnste gerechten voor u te bereiden. Onze ervaren chef-kok en zijn mensen hebben een passie voor koken die duidelijk tot uiting komt in de regelmatig wisselende lunch- en dinerkaart.

We maken alles zelf en we werken met de beste streekproducten. Onze regionale leveranciers weten precies wat wij zoeken. We kiezen bijvoorbeeld vaak voor Brabants vlees en onze kazen komen vanuit heel Nederland. We geven onze gerechten graag een eigentijdse draai, waarbij we ook aandacht geven aan de feestelijke opmaak van uw bord.

Ons paradepaardje is het verrassingsmenu. Hierin leggen we al onze creativiteit en de seizoen- en streekproducten komen hierin optimaal tot hun recht.

Eet smakelijk!

Vers van Instagram