Project omschrijving

Bij ons in hotel en brasserie Le Bon’Apart is het mogelijk om vergaderen, eten en slapen te combineren. Een unieke combinatie in de omgeving waar luxe, gastvrijheid en ontspannen samenkomt.

Een boutique hotel met één vergaderruimte, een gezellige brasserie, tien hotelkamers en vier long-stay suites. Het karakteristieke pand is gelegen in de binnenstad van Gorinchem, een mooi stukje oud Holland.

 

Waan je in het “Oude Holland”

Hotel brasserie Le Bon’Apart is de perfecte locatie om een stukje te wandelen en de sfeer van de stad op te nemen. Je te wanen in vervlogen tijden zonder ouderwerts aan te voelen. Dat gevoel trekken we door in de beleving rond gastvrijheid en beleving. We maken er een persoonlijke ervaring van, voor iedere groep die bij ons te gast is.

We bieden deze mogelijkheid aan om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen alle benodigdheden voor de vergadering, het eten en de overnachting. Zodra u binnenkomt voelt u de authentieke sfeer waardoor uw vergadering naar een hoger plan wordt getild. Tel daar de luxe ‘dining experience’ bij op en u heeft een perfecte middag of avond.

 

Vergaderen

De vergaderruimte is normaal gesproken voor 20 personen beschikbaar. In tijden van corona zijn er 10 à 12 personen welkom in de vergaderruimte, op anderhalve meter afstand. Meer personen zijn ook mogelijk op aanvraag. De vergadering zal dan in de brasserie plaatsvinden.

Een groep is de hele dag welkom, vanaf 8:00. De zaalhuur is 150 euro per dagdeel. Een dagdeel is 8:00-12:00, 12:00-18:00 of 18:00-sluit. We zijn 24 uur open zijn, maar we sluiten in principe rond middernacht. De huur is inclusief het gebruik van de beamer, flip over en HDMI aansluiting.

We hebben een vergaderarrangement voor 13,5 euro voor onbeperkt koffie, thee en water.

Vergaderdiners

Onze vergaderdiners zijn smakelijke en gezellige avonden waar de nadruk ligt op de balans tussen professionaliteit en ontspanning.
Er worden presentaties gegeven, resultaten besproken en gewerkt aan teambuilding in een privézaal die de sfeer ademt van het authentieke Gorinchem.
Lunch- of dinervergaderen geeft een nieuwe dimensie aan werkplezier. Maar denk ook eens aan jubilea, verjaardagen of het vieren van een mooi zakelijk kwartaal.
A lá carte of een mooi menu. Alles is mogelijk.

 

Samen dineren

Het is ook mogelijk dat wij het eten verzorgen, zowel lunch als diner. Afhankelijk van het aantal gasten kan er voor de lunch als het diner vooraf een vast bedrag worden afgesproken zodat alle gasten a la carte kunnen kiezen. Hierbij zal er keuze zijn tussen vis, vlees en vega. Onze chef kok Joost kookt graag een keizerlijk diner.

Bij grotere groepen zullen wij een menu voorstel doen met een keuze uit bijvoorbeeld steak tartaar of tarbotine.

 

Rusten

Het is ook mogelijk voor groepen om bij ons te overnachten. Er zijn tien hotelkamers en vier long-stay suites. De bedden zijn zacht en er heerst een serene rust.

 

Parkeren

Er kan vlakbij het hotel worden geparkeerd. Er kan bij buiten de waterport 1 worden geparkeerd. Dit kost 3 euro per dag. Er kan ook worden geparkeerd aan de overkant van het water, op de Appeldijk. Dit kost 2 euro per uur. Vanaf beide parkeergelegenheden is het vier minuten lopen naar het hotel.

 

RIVM

Ook in deze tijden is iedereen bij ons welkom. Uiteraard wel met inachtneming van de opgestelde RIVM regels (handen wassen bij binnenkomst, bij gezondheidsklachten thuis blijven, etc.).

Michel en Maxime staan u graag te woord 0183666211.