Project omschrijving

Geboren en getogen in de binnenstad van Gorinchem. Bas is dan ook een echte Bliek. “En wij houden natuurlijk van… vis!,” aldus onze sous chef.

“Bij Le Bon Apart kan ik de Franse Vissoep dan ook erg aanbevelen; een leuk gerecht en ook erg lekker.”

Bas komt uit een horeca familie die hem altijd op het hart drukte dat hij geen kok moest worden. Dus dat is uiteraard is toch gebeurt.

“Inmiddels zit ik zo’n tien jaar in het vak en heb ik in de buurt al bij verschillende cafés en restaurants gewerkt, zoals De Hoofdwacht, De Gasterij, en Grand Cafe Tax. Bij die laatste heb ik mijn opleiding afgemaakt en ben ik Sous Chef geworden.

Na zes jaar begon het te kriebelen om toch mijn vleugels weer wat te spreiden, dus nu werk ik met veel plezier bij Le Bon Apart.

Als vrijgezel met een grote vriendenkring ga ik graag een biertje drinken. Verder ben ik al anderhalf jaar bezig om mijn huis en tuintje op te knappen, wat inmiddels wel een beetje een uit de hand gelopen hobby genoemd mag worden. Maar met de bestrating klaar en de beplanting binnenkort, is daar nu het einde gelukkig in zicht en kan ik daar deze zomer mooi een BBQ aansteken met vrienden.”