Le Bon ‘Apart

Hotel en Brasserie in Gorinchem

Het mooiste hotel in Gorinchem heeft zijn deuren geopend in 2011, maar Keizer Bonaparte, waar de naam van Le Bon ‘Apart vandaan komt, overnachtte enkele eeuwen geleden eerder al in Gorinchem, toen hij hier onderdook tegen de geallieerde legers van Pruisen. Hij zag Gorinchem toen al als de sleutel tot Holland, en wij houden deze traditie overeind met ons prachtige, moderne hotel.

Als u op zoek bent naar een hotel in Gorinchem, is de locatie natuurlijk van belang. Niet alleen is hotel Le Bon ‘Apart gelegen aan de mooie Lingehaven waar een aantal kamers over uitkijken, maar het gezellige centrum van Gorinchem ligt ook op enkele minuten loopafstand. De veerpont naar Sleeuwijk, Woudrichem, Fort Vuren of Slot Loevestein vertrekt op 200 meter afstand.

Boek een kamer

Net als de keizer is ons hotel niet groot van formaat. Het is een kleinschalig hotel waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De tien kamers waar ons hotel over beschikt zijn comfortabel ingericht in mooie, rustige kleuren. We hebben zeven standaard kamers die beschikken over een verstelbaar bed, douche, toilet en flatscreen televisie met kabel-TV aanbod. Er zijn twee superieure kamers die dit ook hebben, en daarnaast een bureau, minibar, elektrische waterkoker en koffiezetapparaat. Voor nog wat extra luxe inclusief een ligbad kunt u terecht in onze suite.

Zowel de hotelervaring als de brasserie is geïnspireerd op grote steden als Londen, New York en Hong Kong. De luxe gecombineerd met sfeer en rust geeft een grootstedelijke allure in het mooie Gorinchem. Bij Le Bon ‘Apart zult u slapen en dineren als een keizer.

OPENINGSTIJDEN

Maandag  gesloten
Dinsdag 17:00 – 22:00
Woensdag 12:00 – 22:00
Donderdag 12:00 – 22:00
Vrijdag 12:00 – 22:00
Zaterdag  17:00 – 22:00
Zondag  gesloten

MENUKAART
RESERVEER IN DE BRASSERIE
BOEK IN HET HOTEL

CONTACT

Eind 16-18
4201CR Gorinchem

Telefoon: +31 (0)183 666211
Email: info@lebonapart.nl